Van Eenaeme - fabrikant van PVC ramen en deuren van Kömmerling
dealer-logo

VAN EENAEME A.&F. NV

Elslo 165

9940 Evergem

09 253 01 92

Kömmerling profine kunststof schrijnwerk brochure

Download gratis onze brochures

We bieden je graag onze brochures aan. Ze bevatten een schat aan informatie en je kan ze gratis downloaden via de knop hieronder.

In 1964 werd het bedrijf opgericht door Hugo van Eenaeme en al van bij het prille begin stonden kwaliteit en service voorop. Wij zij deze filosofie steeds trouw gebleven waardoor wij er ook nu nog altijd voor kiezen om een zeer persoonlijke service te bieden.

Dit doen wij met een ervaren team van EIGEN vakmensen die stuk voor stuk over flink wat jaren ervaring beschikken. Wij besteden de plaatsing van uw schrijnwerk dus niet uit aan (buitenlandse) onderaannemers zodat wij een perfecte controle kunnen uitoefenen op het geleverde werk en wij ook altijd onze verantwoordelijkheid zullen opnemen voor de geleverde diensten. Wij vinden dit ZEER BELANGRIJK omdat wij rondom ons heel dikwijls vaststellen dat hoofdaannemers zeer snel geneigd zijn om in geval van discussie de verantwoordelijkheid af te schuiven op een malafide onderaannemer die in zulke gevallen ook heel dikwijls onbereikbaar blijkt….

Waar wij ook heel veel belang aan hechten is de zorg voor uw woning. Ongeacht hoe ingrijpend de geplande renovatiewerken ook zijn, wij dragen er altijd zorg voor dat de bestaande vloerbedekking , muren , trappen … altijd eerst voldoende worden afgeschermd zodat er geen schade kan ontstaan. Ook tijdens en na de werken wordt alles zeer zorgvuldig opgeruimd zodat wij uw woning altijd ongeschonden en netjes kunnen opleveren.

Vraag een offerte Naar onze website