Lima Projects | Kömmerling Select Installer uit Rijkevorsel
dealer-logo

LIMA Projects

Vlimmersebaan 100

2310 Rijkevorsel

0032 477 67 88 58

SELECT
Kömmerling profine kunststof schrijnwerk brochure

Download gratis onze brochures

We bieden je graag onze brochures aan. Ze bevatten een schat aan informatie en je kan ze gratis downloaden via de knop hieronder.

Lima Projects is een in Rijkervosel gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van ramen, deuren en veranda’s. Ze bieden een breed scala aan hoogwaardige producten die zijn ontworpen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen, van energie-efficiënte ramen en deuren tot veranda’s op maat die waarde en functionaliteit toevoegen aan elke woning.

Naast hun productaanbod is Lima Projects trots op het leveren van een uitzonderlijke klantenservice. Ze werken nauw samen met hun klanten tijdens het hele installatieproces om ervoor te zorgen dat aan hun behoeften wordt voldaan en dat het eindresultaat aan hun verwachtingen voldoet. Lima Projects biedt ook een uitgebreide dienst na verkoop, wat betekent dat hun klanten op hen kunnen rekenen voor ondersteuning en onderhoud lang nadat de installatie is voltooid.

Al met al is Lima Projects een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf dat zich inzet om zijn klanten producten en diensten van topkwaliteit te leveren. Hun samenwerking met Kömmerling als Select Installer benadrukt hun streven naar uitmuntendheid en zorgt ervoor dat hun klanten kunnen genieten van de voordelen van de beste producten en materialen op de markt.

Vraag een offerte Naar onze website